Het NPR Datawarehouse 16 march 2022

Naast onze bestaande koppeling met het NPR (betaalbewijs per kenteken), hebben wij nu ook een nieuwe feature voor ons dashboard ontwikkeld: Het NPR Datawarehouse. Hiermee hebben wij direct toegang tot de gehele database aan betalingen die het NPR beheert. Wij hebben hiervoor in ons dashboard een zeer gebruiksvriendelijke visualisatie gebouwd.

U krijgt hiermee gemakkelijk een overzicht van de fiscale parkeergebieden binnen de gemeente. Informatie wordt gegeven per type betaling (bewonersvergunningen, betaald parkeren, etc). De beschikbare informatie is bijvoorbeeld: het totaal aan betalingen in aantallen, gemiddelden, maar ook parkeerduur, etc.

De informatie is inzichtelijk per dag/week/maand/jaar, gevisualiseerd in een intuïtieve layout. Visualisaties kunt u inzien in kaart, grafiek en tabel. Extra functies zoals filteren op datum, filteren op gebiedsnaam, klikken op kaart, exporteren naar Excel, etc.

Wilt u hier ook gebruik van maken? Het is een kwestie van toegang verlenen, met één klik op de knop is het op dezelfde dag nog geregeld en kunt u gebruik maken van het NPR Datawarehouse.

Neem contact op met Ruben Bino voor meer informatie

ruben@trajan.nl
+31 20 670 79 35