Trajan is verhuisd naar Haarlem 02 februari 2022

Het voormalige ziekenhuis 'Wilhelmina Gasthuis’ in Amsterdam Oud-West is in de jaren negentig herontwikkeld tot bedrijfsverzamelgebouw. Oprichter en eigenaar van Trajan Jacob de Vries is hier als verkeers- en vervoerplanoloog in 2007 ingetrokken, op de zolder van het prestigieuze gebouw aan het WG-Plein. Uit ruimtegebrek is in 2016 intern verhuisd naar het ruime kantoor aan nummer 516. Exact 15 jaar is deze aangename locatie en omgeving de thuisbasis geweest van Trajan.

Nu is Trajan toe aan zijn volgende stap in de geschiedenis. Na Amsterdam heeft Trajan de hoofdstad ingeruild voor de andere prachtige stad Haarlem als nieuwe locatie voor het hoofdkantoor.

Trajan staat voor ontwikkeling en innovatie en samen met de deskundige onderzoekers, adviseurs en apparatuur hoort daar ook een geschikte en moderne kantooromgeving bij. Een plek die niet alleen als kantoor dient maar ook fungeert als thuisbasis van scanauto en andere apparatuur.

Samen met nog meer inspirerende bedrijven en ondernemers is er een plek gevonden en ingericht in het toonaangevende gebouw 'The View Haarlem'. Uiteraard bent u van harte welkom op ons nieuwe kantoor om een kijkje te komen nemen.

Zien we u binnenkort?